Over ons

Geschiedenis

C6 Events is opgericht door Sander van Loenen. Op jonge leeftijd was Sander al bezig met geluidstechniek. In groep 8 van de basisschool zat hij voor het eerst achter de mengtafel.

Deze passie zette zich voort op de middelbare school, waar Sander betrokken was bij de techniek van onder andere de schoolfeesten en de musical. Buiten school deed hij tevens ervaring op bij Gospelkoor YES uit Oosterbeek door mee te helpen met opbouwen, waar hij later de geluidstechnicus werd.

Ondertussen kwamen er meer opdrachten bij. Hiermee begon de hobby steeds meer op werk te lijken. In 2015 werd de knoop doorgehakt, Sander schreef C6 Events in bij de Kamer van Koophandel. Sinds die tijd is het aantal opdrachten en opdrachtgevers flink toegenomen.

In de loop der jaren zijn er naast geluidstechniek extra werkgebieden ontstaan. Steeds meer klanten hadden de behoefte naast geluid ook licht in te huren, met daarbij personeel voor de bediening. Om het eindproduct van de klant nog mooier te maken, bleek technische productie ook een belangrijk onderdeel van C6 Events.

“Het goed overleggen met de klant en daarmee tot de beste oplossing komen maakt mij het gelukkigst, daar kan ik mijn passie het beste in uiten.” – Sander van Loenen