Goed geluid op uw evenement, feest of voorstelling is erg belangrijk. C6 Events is ontstaan als geluidstechnisch bedrijf, hier ligt dan ook onze passie. Samen met u als klant gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor uw evenement, feest of voorstelling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

Goed geluid

Goed geluid draagt bij aan de kwaliteit van uw evenement. Wanneer sprekers duidelijk te verstaan zijn en de muziek goed klinkt heeft dit een positieve invloed op de sfeer van uw evenement. Wij zetten niet zomaar een geluidsset neer, wij zorgen ook dat het werkt. Op die manier hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

Advies vaste installatie

Naast het leveren, installeren en bedienen van tijdelijke installaties kunnen wij ook adviseren bij de aanschaf van een vaste installatie. Hiervoor komen wij graag bij u langs om de wensen te bespreken en de ruimte(s) te bekijken. Aan de hand hiervan stellen wij een advies op. Vervolgens kunnen wij de installatie en afregeling volledig verzorgen, uiteraard compleet naar wens.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@c6events.nl of bel met Sander van Loenen, 06 231 391 43.